гр. Бургас, ж.к. Славейков 76, вх. 5, ет. 1
Понеделник - Петък: 8:30-19:30 ч.

Д-р Йордан Донев

Основател на дентална клиника Ортодент

Завършил съм през 1989 г. Факултетa по Дентална Медицина към „МУ Пловдив”. Започнах работа в Окръжна Стоматологична Поликлиника гр. Бургас, в Детско отделение. Оттогава датира интересът ми към детската стоматология.

През 1992 г. основах дентална клиника Ортодент, като тук обхватът на извършваните дентални дейности покри целия възможен спектър. Тук са работили орални и лицевочелюстни хирурзи, специалисти ортопеди и ортодонти, както и множество поливалентни специалисти.

Като практикуващ мениджър ми се наложи да се запозная в една или друга степен с тънкостите, особеностите и проблемите на почти всички дентални специалности. Работя поливалентна дентална медицина с акцент върху детската стоматология, ендодонтията и зъбните екстракции.

Моят водещ принцип в работата винаги е бил, че всеки конкретен здравословен проблем трябва да се решава в контекста на цялостното орално сьстояние. Стремежът ми е бил не просто да лекувам зъбите и прилежащите им тъкани и органи, а пациента като цял и единен организъм.